4 adet buyuk boy Portobello Mantari
2 dis sarimsak(rendelenmis)
1 1/2 corba kasigi Dijon hardal
200 gr rendelenmis peynir (Arzuya gore cheddar,parmesan hatta kasar peyniri kullanabilirsiniz)
60 gr ekmek kirintisi
2 corba kasigi krema
Ince dogranmis maydanoz
Tuz,karabiber
Yapilisi
- Bir kapta hardal,sarimsak,peynir,ekmek kirintilari ve maydanozu karisitrin.
- Diger saplarini kesip, uzerine zeytin yagi gezdirdigimiz mantarlari 180C firinda 15 dk yumusayincaya kadar pisiriyoruz.
- Yumusayan mantarlarin icini hazirladigimiz harc ile doldurup uzerine birer parca tereyagi koyarak tekrar firina veriyoruz.
- Uzeri kizarip,altin sarisi rengini alana kadar pisiriyoruz.Afiyet olsun!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder